tactix®

tactix® Delta Solar

€ 899.99 | € 749

tactix® Delta Solar

Το Tactix Delta Solar είναι για εκείνους και για εκείνες που δε συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από την τελειότητα. Είναι το απόλυτο tactical smartwatch με premium υλικά κατασκευής, όπως το κρύσταλλο από ζαφείρι που του προσδίδει μία έξτρα προστασία από τις γρατζουνιές.

Θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα παρέχοντας εξελιγμένες πληροφορίες και συμβουλές για την προπόνηση αλλά και θα μαγνητίσει τα βλέμματα στη καθημερινότητα με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και το ιδιαίτερο υφασμάτινο λουράκι (η συσκευασία περιλαμβάνει και λουράκι σιλικόνης) .

Με τους ενσωματωμένους τοπογραφικούς χάρτες ο χρήστης θα μπορέσει να πλοηγηθεί με ασφάλεια στις περιπέτειές του ενώ θα βγάλει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή με εξειδικευμένες λειτουργίες όπως προφίλ για αλεξίπτωτα και kill switch, το πάτημα του οποίου διαγράφει άμεσα όλα τα δεδομένα του ρολογιού.

Με τη λειτουργία Garmin Pay έχει δυνατότητα για ανέπαφες πληρωμές απευθείας από τον καρπό ενώ για εκείνους που τους αρέσει η μουσική μπορούν να αφήσουν το κινητό τους σπίτι και να πάρουν τις αγαπημένες λίστες και τραγούδια μαζί τους (έως 2000 τραγούδια) απολαμβάνοντας τα με τα ακουστικά Bluetooth.