Instinct®

Instinct® Solar Flame Red

€ 349.99 | € 279

Instinct® Solar Flame Red

Η σειρά Instinct Solar είναι για τους λάτρεις της περιπέτειας, για εκείνους και εκείνες που οι υπαίθριες δραστηριότητες συνεχίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η δυνατότητα ηλιακής φόρτισης πάει την αυτονομία σε άλλο επίπεδο επιτρέποντας στους αγαπημένους σας να κάνουν αυτό που αγαπούν ακόμα περισσότερο.

Είναι ιδιαίτερη ανθεκτική σειρά σε πτώσεις, εναλλαγές θερμοκρασίας και νερό.

Με επιλογές δραστηριοτήτων ανάμεσα σε Τρέξιμο, ορεινό τρέξιμο, ποδηλασία, MTB, Ski, snowboard, ορειβασία, αναρρίχηση, Κολύμβηση (ανοιχτή θάλασσα και πισίνα) και πολλά άλλα όποια και αν είναι η αγαπημένη δραστηριότητά τους θα μείνουν καλυμμένοι.

Όμως και στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας δε μένει πίσω αφού θα καταγράψει με ακρίβεια τα στατιστικά της ημέρας όπως βήματα, παλμούς, την ποιότητα του ύπνου, θα δείξει τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού μέσω του Body Battery αλλά και θα δείξει κάθε έξυπνη ειδοποίηση του smartphone, στην οθόνη του.

Οι πολλές χρωματικές επιλογές υπάρχουν για να ταιριάξουν σε κάθε στυλ ενώ οι εκδόσεις Surf και Tactical έχουν επιπλέον σχεδιασμένο προφίλ για Surf και επιχειρησιακές λειτουργίες αντίστοιχα.